Tavasz és új lehetőségek!

2024.03.01

Ismeritek az Ádám Építő Kft-t? Mi vagyunk az a családi vállalkozás, melynek a szíve-lelke a generálkivitelezés és a szerkezetépítés!

Amennyiben egy modern otthonról, vagy talán egy új üzletről álmodsz, ne keress tovább! Vállaljuk az épület teljes kivitelezését, a tervezéstől az átadásig. Azonban nem csak új építmények létrehozásában vagyunk profik! Régóta bolyong a fejetekben egy felújítási projekt? Mi betonbiztos alaptól a tetőcserepezésig megoldjuk a feladatot, így ti csak álmodjatok, mi pedig valóra váltjuk!

Kétségtelenül tavaszodik, mi pedig az év első két hónapja után számot vetettünk: lássuk, mi történt 2024 elején? 60 nap alatt 24 megrendelő keresett meg minket, az árajánlatok közül eddig 15 dokumentumot elkészítettünk, 6 költségvetés befejezésre vár. Felújítottunk 3 fürdőszobát, építettünk két támfalat, elkezdődtek egy kétgenerációs családi ház munkálatai, kerítést és gépkocsibeállókat kell készítenünk, egy felújításra szoruló épületből passzív otthont varázsolunk, vár minket 6 tetőépítés, egy családi ház teljes felújítása és kertrendezése - és ez csak az első két hónapunk. A háttérben egyedi munkaruházat gyártásába kezdtünk, bemutatóterem- és gyárlátogatáson jártunk, üzleti előadásokon veszünk részt, bővülő csapatunkhoz további alvállalkozók és beszállítók csatlakoznak, társadalmi szerepvállalás keretében pedig segítjük településünk egészségügyi helyzetének normalizálását, valamint a helyi labdarúgást támogatva létrehoztuk és kezeljük a Tahitótfalu Sportegyesület hivatalos weboldalát.

Tavasz van. Kétségtelenül nyílnak a virágok. Családi vállalkozásunk előtt pedig az ajtók, az ablakok és az új lehetőségek.  Ne feledjétek: az alázat, a minőség, a transzparens kommunikáció és a befektetett munka mindig megtérül!

Az Ádám Építő Kft. garancia a minőségre és a megbízhatóságra! Válogassatok a referenciáink közül, hogy meggyőződhessetek róla: nálunk az építkezés nem csupán munka, hanem egy szenvedély!

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, ne habozzatok! Keressetek bizalommal: beszéljünk meg egy konzultációt, ahol minden részletet egyeztetünk és személyre szabott, egyedi ajánlatot készítünk nektek.

Ádám Építő Kft.
Tehetségünk az építészetben, elhivatottságunk az elégedett ügyfelekben!