Idei első negyedévünk projektjeti között szerepelt egy szentendrei kétgenerációs családi ház felújítása, melynek köszönhetően aktuális blogcikkünkben erre a témakörre térünk ki részletesen.

Új felújítási támogatás, dübörgő CSOK Plusz, csökkenő hitelkamatok - Bankmonitor, az Ádám Építő Kft. partnere. Tóth Tímea cikke.

Az ünnepek alatt mi is pihenünk, de április 2-án újra munkába állnak az Ádám Építő Kft. szakemberei. Minden kedves ügyfelünknek kellemes húsvéti időszakot kívánunk!

Az elmúlt hónapokban egyre több olyan felkérést kapunk, ahol akár teljes, vagy esetenként kisebb-nagyobb fürdőszobai felújításokat, módosításokat szükséges eszközölnünk. Ez a terület az otthonunk egyik legfontosabb helyisége, ahol olyan mindennapos tevékenységeket végzünk, mint a reggeli felkészülés vagy a relaxáció, ezért nem meglepő, hogy egyre...

Nőnap alkalmából - és az év 365 napján - sok szeretettel köszöntjük a lányokat, asszonyokat és minden kedves nőt az Ádám Építő Kft. szakemberei nevében!

Ismeritek az Ádám Építő Kft-t? Mi vagyunk az a családi vállalkozás, melynek a szíve-lelke a generálkivitelezés és a szerkezetépítés!

Igen népszerű az új támogatott hitel: a kormány előzetes adatai alapján, több mint ezer igénylést nyújtottak be a bankokhoz az év első hónapjában. Ez nem is csoda, elég a kölcsönhöz kapcsolódó kedvezményekre tekinteni. A bankmonitor.hu oldalán Argyelán József írt egy remek összegző cikket.

Egy januári BNI előadásnak köszönhetően szerzett friss együttműködés kapcsán ma betekintést nyerhettünk az ISO Ablak Kft. működésébe: gyárlátogatással indult a reggelünk. Szeretném megosztani veletek a friss tapasztalatokat, továbbá bemutatni, mire számíthattok, ha ellátogattok az ISO Ablak Kft. bemutatótermébe.

Január elején blogunkban beszámoltunk róla, hogy mozgalmasan teltek az ünnepek és eseménydúsan folytatódtak 2024 első napjai is, hiszen három helyszínen, egymástól eltérő profilú projekteket indítottunk el: Leányfalun támfal építésébe kezdtünk, Tahi hegyoldalban gépkocsibeállót készítünk, Fóton pedig fürdőszobát újítunk fel. A három kivitelezés...

Az Ádám Építő Kft. üzleti eseménnyel indította a tegnapi napot. Princz Katalintól, a BNI Pest Észak-nyugati régiójának alelnökétől érkezett a meghívás, mely során Szentendrén a csoport vezető tagjaival és az agglomeráció ígéretes cégtulajdonosaival, vállalkozásaival vettünk részt egy szakmai találkozón.

Leányfalun a Hunyadi János utcában egy gyönyörű ingatlanon támfal építésébe kezdtünk. A feladat egy 12 méter hosszú és 2,5 méter magas felépítmény elkészítése volt. Először kitakarítottuk a területet, ami a szélsőséges időjárás és a mínuszok miatt nem volt egyszerű, hiszen a telken rengeteg olyan faanyagot hordtunk el kézi erővel, ami az előző...

Az Ádám Építő Kft. téli pihenése sem telt eseménytelenül, hiszen az ünnepek ellenére is gőzerővel zajlott a munka, azonban a 2024-es év valóban mozgalmasan indult. Az idei esztendő első napjaiban három helyszínen, egymástól eltérő profilú projekteket indítottunk el: Leányfalun támfalat építünk, Tahi hegyoldalban gépkocsibeállót készítünk, Fóton...