Széleskörű szolgáltatások

2022.03.29

A Dunakanyarban élünk és dolgozunk, a helyi értékeket képviselve, a családok érdekeit és igényeit szem előtt tartva a hivatásunk először a cégfilozófiánkká, mára pedig az életünk részévé vált. Csapatunkat nagyszerű, sokéves munkatapasztalattal bíró, felkészült és felelősségteljes szakemberek, helyi alvállalkozók, beszállítók alkotják, ezzel munkát és megélhetést biztosítva a környéken élő megbízható és lojális mesterembereknek: a tervező, a statikus, a műszaki vezető és ellenőr, a kőműves, a burkoló, a villany-, víz-, gáz- és fűtésszerelők, lakatosok, tetőfedők szakértelmével az ingatlanok tervezésétől az átadás pillanatáig minden folyamatot lefedünk.

Családi házak generálkivitelezése és szerkezetépítése

Cégünk fő tevékenysége családi házak generálkivitelezése és szerkezetépítése a tervezéstől a megvalósításig főként a Dunakanyarban, Budapesten és annak vonzáskörzetében. A 2024 elején induló, újra gondolt CSOK lehetősége ismét vissza nem térő alkalmat nyújt a családok számára, hogy otthonra leljenek, ebben segít az Ádám Építő Kft.

Sokoldalúság a munkafolyamatok teljes lefedése érdekében

Széleskörű építőipari szolgáltatást nyújtunk: tevékenységeink közé tartoznak a teljes- vagy részleges felújítások, különböző kőműves munkák, térkövezés, támfal- és kerítésépítés, gépi- vagy kézi földmunka és tereprendezés, homlokzati hőszigetelés, festés és burkolás, épületgépészet, egyéb kivitelezési és bontási munkálatok.

Ügyfélközpontú gondolkodás a megrendelő igényeit kiszolgálva

Két generáción átívelő családi vállalkozásunk több, mint 20 éves tapasztalattal bír. Professzionális, de költséghatékony, családbarát módon, pontos határidőkkel, transzparens kommunikációval, helyi alvállalkozókkal dolgozunk. Éppen úgy, mintha a saját családunk életterét alakítanánk ki. Két szóval: otthont teremtünk.