Otthont teremtünk!

2022.03.01

Két generáción átívelő családi vállalkozásként működő cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Bemutatkozásunkat nem véletlenül a "család" kifejezéssel kezdtük, hiszen az általunk képviselt értékekre kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk. Míg egy házat különböző elemek, szintek alkotnak és azok tartják össze, addig a családot is az abban élő emberek, generációk erősítik meg és teszik teljessé, így születik meg egy otthon - az Ádám Építő Kft. ebben segít:

"Otthont teremtünk".

A Dunakanyarban élünk és dolgozunk, a helyi értékeket képviselve, a családok érdekeit és igényeit szem előtt tartva a hivatásunk először a cégfilozófiánkká, mára pedig az életünk részévé vált. Csapatunkat nagyszerű, sokéves munkatapasztalattal bíró, felkészült és felelősségteljes szakemberek, helyi alvállalkozók, beszállítók alkotják, ezzel munkát és megélhetést biztosítva a környéken élő megbízható és lojális mesterembereknek: a tervező, a statikus, a műszaki vezető és ellenőr, a kőműves, a burkoló, a villany-, víz-, gáz- és fűtésszerelők, lakatosok, tetőfedők szakértelmével az ingatlanok tervezésétől az átadás pillanatáig minden folyamatot lefedünk. 

Fő profilunk családi- és társasházak szerkezet- és kulcsrakész állapotra építése elsősorban Pest Vármegyében és annak vonzáskörzetében. A generálkivitelezésen kívül is széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk: cégünk tevékenységei közé tartozik az otthonok felújítása, homlokzati hőszigetelés, külső- és belső burkolás, festés, tetőterek beépítése, terep- és kertrendezés gépi és kézi földmunkával, térkövezés, támfal- és kerítésépítés, valamint egyéb kivitelezési vagy bontási munkálatok. A kor elvárásainak, de a mai trendeknek megfelelően, vagy akár a korábbi hagyományokhoz igazodva a legkorszerűbb eszköz- és gépparkkal végezzük munkánkat.

Az Ádám Építő Kft. minden esetben professzionális, de költséghatékony és családbarát megoldásra törekszik. Az ingatlanok minőségi munkálatait - a határidőket és a különböző megállapodásokat pontosan betartva - úgy készítjük el, mintha a saját családunk élettere lenne. Két szóval: otthont teremtünk.

Ádám Erik
tulajdonos-ügyvezető
Ádám Építő Kft.