Légy a partnerünk!

2023.03.28

Ingatlanfejlesztéssel, beruházással foglalkozó vállalkozásod van? Olyan kivitelező partnert keresel, aki professzionális, de költséghatékony, pontos határidőkkel, transzparens kommunikációval dolgozik?

Ne keress tovább! A megoldás: ÁDÁM ÉPÍTŐ KFT.

Két generáción átívelő családi vállalkozásunk csapata olyan rutinos, húsz éves munkatapasztalattal rendelkezdő, felelősségteljes mesterekből és fiatal, motivált, magasan képzett szakemberekből áll, akikkel már eddig is számos családot segítettünk abban, hogy házuk, lakásuk otthonná váljon. A Dunakanyarban élünk, a helyi értékeket képviselve, a családok érdekeit és igényeit szem előtt tartva dolgozunk. Cégünk fő tevékenysége családi házak generálkivitelezése és szerkezetépítése a tervezéstől a megvalósításig főként a Dunakanyarban, Budapesten és annak vonzáskörzetében. Kizárólag helyi alvállalkozókkal, beszállítókkal dolgozunk, ezzel munkát és megélhetést biztosítva a környéken élő megbízható, felkészült és lojális mesterembereknek: a tervező, a statikus, a műszaki vezető és ellenőr, a kőműves, a burkoló, a villany-, víz-, gáz- és fűtésszerelők, lakatosok, tetőfedők szakértelmével az ingatlanok tervezésétől az átadás pillanatáig minden folyamatot lefedünk, de együttműködő partnereinknek köszönhetően ingatlanvásárlással, hitelügyintézéssel, biztosításokkal kapcsolatban is segítséget nyújtunk. 

Míg egy házat különböző elemek, szintek alkotnak és azok tartják össze, addig a családot is az abban élő emberek, generációk erősítik meg és teszik teljessé, így születik meg egy otthon - az Ádám Építő Kft. ebben segít:

"Otthont teremtünk".

Keress minket bizalommal, a +36 70 625 4788-as telefonszámon szakembereink várják hívásodat!