Gyárlátogatáson jártunk

2024.02.08

Egy januári BNI előadásnak köszönhetően szerzett friss együttműködés kapcsán ma betekintést nyerhettünk az ISO Ablak Kft. működésébe: gyárlátogatással indult a reggelünk. Szeretném megosztani veletek a friss tapasztalatokat, továbbá bemutatni, mire számíthattok, ha ellátogattok az ISO Ablak Kft. bemutatótermébe.

Az ISO Ablak Kft. már több mint húsz éve van jelen a piacon, fontos szerepet tölt be a nyílászárók, redőnyök és kiegészítők gyártásában és forgalmazásában. A magas minőséget a német KÖMMERLING profilok, az automatizált, CNC vezérelt gyártósorok, valamint a tapasztalt szakemberek garantálják.

A gyárlátogatás során érdeklődve vártuk, hogy a kulisszák mögé is belássunk. A látvány lenyűgöző volt, hiszen egymás után sorakoztak az impozáns ablakok, ajtók és tolóajtók, melyek valóban életre keltették a helyiséget. Egyértelműen látszott, hogy a cég nagy hangsúlyt fektet a minőség mellett a dizájnra is: minden darab modern és stílusos volt.

Egy ilyen látogatás során azonban nem csak a termékeket ismerhetjük meg, hanem betekintést nyerhetünk a cég működésébe is. Ezáltal jobban megérthetjük, hogyan készülnek ezek a kiváló minőségű nyílászárók és ajtók, továbbá láthatjuk a modern technológiákat, amelyekkel dolgoznak. A program során lehetőségünk nyílt tapasztalatot cserélni az ott dolgozó szakemberekkel, akik készségesen mutatták be a folyamatokat és a cég működésének részleteit. 

Minden tekintetben egy hasznos és építő szakmai egyeztetésen vagyunk túl, melynek köszönhetően hamarosan beszámolunk egy, a jövőre vonatkozó közös megállapodásról.