BNI üzleti találkozón jártunk

2024.01.24

Az Ádám Építő Kft. üzleti eseménnyel indította a tegnapi napot. Princz Katalintól, a BNI Pest Észak-nyugati régiójának alelnökétől érkezett a meghívás, mely során Szentendrén a csoport vezető tagjaival és az agglomeráció ígéretes cégtulajdonosaival, vállalkozásaival vettünk részt egy szakmai találkozón. 

A mára több mint 76 országban, közel 11.000 csoporttal és 299.000 főt meghaladó taglétszámmal, sikeresen működő BNI üzleti közösségének titka és filozófiája két szóval foglalható össze: "Givers Gain®", tehát "Aki ad, az nyer®!" - az Ádám Építő Kft. az üzleti találkozón való részvétellel egyértelműen nyert. Miért is?

A rendkívül hasznos program során újabb stratégiai partnerekkel bővítettük kapcsolati tőkénket: az együttműködéseknek köszönhetően a jövőben egy márka- és üzleti stratégiában jártas vállalkozásfejlesztő céggel, egy nyílászárókat forgalmazó és beépítő vállalkozással, egy home staging szolgáltatással, enteriőrfotózással, ingatlanvideók készítésével és magazinmegjelenéssel foglalkozó csapattal, egy olyan reklámügynökséggel, mely a nyomdai kivitelezés széles repertoárját fókuszba helyezi, egy független és teljeskörű pénzügyi tanácsadó Zrt-vel, valamint egy műgyantapadló bevonatot készítő családi vállalattal születhetnek közös megállapodások.